Vrednost lepote je u beskrajnoj raznolikosti vidova u kojima nam se javlja

Preplanuo ten, glatku kožu, detoksikaciju organizma i još po nešto takođe su usluge koje možete dobiti u salonu ČARLI. Sunčanje u turbo solarijumu, prateća kozmetika za sunčanje, nadzor i savet stručnog lica - u zavisnosti od tipa kože maksimum 12 minuta.

PROFESIONALNA ŠMINKA (za sve prilike)

FARBANJE OBRVA I TREPAVICA

NADOGRADNJA TREPAVICA

SVILENE TREPAVICE

NERC TREPAVICE

 

JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA (PHIBROWS)

PERMANENT MAKE-UP (PURE BEAUTY) OBRVA, USANA, AJLAJNER

MIKROPIGMENTACIJA SKALPA

Mikropigmentacija je inovativna metoda koja je od nedavno dostupna i u salonu Čarli.
Pigmentacijom skalpa uz pomoći specijalne mikro igle apliciraju se pigmenti  i stvara se izgled folikula dlake identičan prirodnom izgledu, čime se dobija utisak prave kose. Ova tehnika koristi se i u slučajevima proređene kose jer daje efekat veće gustine. Tretman mogu koristiti i muškarci i žene. Korekcije se rade na nekoliko godina jer pigmenti koji se koriste su na prirodnoj  bazi i vremenom blede i nestaju sa kože glave.

 

PARAFINSKA PAKOVANJA RUKU I NOGU

Lep izgled noktiju podrazumeva i negovane ruke. Ako su vam ruke suve i zanoktice ispucale onda je parafinsko pakovanje prava stvar za Vas.Poboljšava cirkulaciju ruku, održava vlažnost i elastičnost kože. To je vrsta pilinga za ruke, potreban kao i piling lica. Efekat je vidljiv već posle prvog tretmana a za dugotrajno rešenje potrebno je više uzastopnih tretmana.

MASAŽA STOPALA

DEPILACIJA; TOPLA I HLADNA

– noge, ruke, pazuh, prepone, stomak, nausnice, obrve
Depilacija je tretman uklanjanja neželjenih malja. Vrši se voskovima visokog kvaliteta što depilaciju čini lakšom i bezbolnijom. Aktivne supstance koje se nalaze u vosku umanjuju iritaciju i uz pomoć preparata koji se nanose nakon tretmana ubrzavaju oporavak kože.
Intimna depilacija se vrši voskom za jednokratnu upotrebu tj. voskom koji se nakon jednog korišćenja baca, naravno sve to uz poštovanje svih uslova higijene.

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA AQUA DETOX APARATOM

Aparat za detokskaciju organizma koji doprinosi smanjenju zdravstvenih problema.